Activitats realitzades a Cal Jou durant el 2021.

L’any d’engegada de Cal Jou, va estar ple d’activitats musicals. Va ser un any bonic que ens va deixar grans imatges. A continuació podeu veure un recull del qui i què va passar.

I que dir del concert de la Tori Sparks el passat 6 de Desembre. Vam poder gaudir d’un concert de proximitat, que no volem dir que sigui km0. Ella tan potent com propera. En aquesta ocasió acompanyada pel Rubio. Mestre de la guitarra. Una comunió brutal de rock, «zapateaos» flamencs i el seu toc de blues americà. Esperem poder tornar a comptar amb ella en u futur.

I pel llarguissim pont de Desembre, el dia 5, vam poder gaudir de la Mercè i Arnau. Aquesta concert ens va ilusió especial, ja que era la primera formació de la zona que trepitjava el petit escenari del Celler de Cal Jou. La veu dolça i sentiment de la Mercè i l’Arnau amb les seves guitarres i la seva veu també culpidora van inundar les parets del celler.

27 de Novembre: 58 Shots EN CONCERT al Celler de Cal Jou.

Entrada a les 19h, concert a les 20h. Va ser la primera banda de rock francesa que visita Cal Jou. Tal i com es defineixen ells: 58 Shots es va inspirar en el millor rock dels 70’s. Alquimia utilitzada per riffs explosius, harmonitzat amb dues guitarres i una veu potent, els 4 «Mavericks» no deixen a ningú indiferent…

La proposta de James Vieco Band es va poder celebrar el passat 19 de Novembre al Celler de Cal Jou. Grup amb molta personalitat, una potent veu i assistència esporàdica de flauta travessera. Una vetllada de rock amb algunes versions de grans com Nirvana. Tot un plaer pels amants de la música.

EVENTS PASSATS.

La darrera proposta musical formava part de les activitats del festival gastronòmic CORDEVI, del 2 d’Octubre al 14 de Novembre. En aquest link podeu trobar més informació. La presentació oficial es va celebrar al nostre restaurant. Podeu veure la noticia publicada en el ccma.

El passat dia 10 Octubre a les 19h: En directe DEMIAN BAND.

vista lateral concert Cal Jou
preparant el bolo…
Demian in action

De moment i com de costum, ens agraden els tastets, aquí us deixem un video-tastet.

El passat 12 de setembre vam fer el 2n vermut a la terrasseta de Cal Jou, malgrat el sol de justicia que ens va caure….. I ja sabeu que no hi han 2 sense 3. Estigueu ATENTS als propers anuncis….

Aqui teniu un tastet del que fan aquest grup de rock nord-americà…..

El dia 4 setembre a les 13:00h, vam fer el primer vermut a la Terrassa de Cal Jou, amb la banda America Matt Woods & the Natural disasters. Tot i les mesures de restriccions d’aforament COVID.

El dia 14 Agost a les 20:30h, us vam presentar en directe a Tori Sparks (americana nascuda a Chicago i actualment vivint a Barcelona) & Javi Garcia. (aforament limitat degut a les restriccions vigents, accés només per comensals)

https://www.torisparks.com/es/about

26 d’agost 20:00hrs : KING SAPO en acústic (aforament limitat degut a les restriccions vigents, accés només per comensals)

Voleu un espai singular on fer la vostra presentació? Contacteu-nos i en parlem.