Activitats.

A continuació podeu veure les activitats que ha programat Cal Jou per les següents setmanes. Les activitats es poden dur terme en la terrassa exterior o en el celler. Tot depén de l’event, hora, mes…..

Els events dins la caixa en color VERD són activitats que encara no s’han fet.

Els de color VERMELL ja s’han dut a terme.

MARE DE DEU…. QUINA PRIMAVERA ENS ESPERA ! ! !

El proper event….

I pel proper dia 1 de Maig, el nostre col·laborador Javi Drums, va protagonitzar una nova sessió durant el vermutet. De 13h a 14h.

En directe Sweet Needles. El dissabte dia 30 d’ Abril en el Celler de Cal Jou. vam poder veure, escoltar i sentir a aquesta banda de hard rock de Paris. Com es defineixen ells: – l’escenari en el nostre hàbitat natural, amb un poderòs i honest directe. I així va ser.

Pel dia 17 d’Abril vam fer un vermutet molt original. Acompanyats de Boopy’s Love. Una original banda formada per una parella de grans i petits. Grans per que el Manolo Germán tocarà l’enorme contrabaix i la Maribel el petit ukelele. Una bona festa de rockabilly, bolero, country, blues i swing.

El passat dia 16 d’Abril a les 19:30h, desde Suecia, vam tindre el plaer de poder veure i escoltar a The Riven. Banda amb una veu femenina i vigorosa que no va deixar indiferent al public. Tothom va conectar amb la banda, i la banda amb el públic. Una passada haver fet el concert en el Bar de l’associació cultural de Conques. Van fer un Sold Out.

Aprofitant que va ser Setmana Santa, sessió de tardeo musical en la terrasseta de Cal Jou. Dijous dia 14 a les 19h. Aquest cop: Rolling Beat Machine. Uns holandessos divertits amb tot un arsenal de bones idees, bons instruments i bona música.

No sabem si molts bluesmen han visitat el Pallars. El que si sabem, és que ha estat el primer bluesman que ha visitat Cal Jou.

El passat dia 2 d’Abril, ens va visitar Willie Buck, americà nascut a Houston, Mississipi. Va emigrar a Chicago a on es va forjar com a bluesman en el legendari Maxwell Street Market i diversos clubs de la ciutat. En el 2004 va entrar a formar part del «Blues Hall of Fame«. Vaja, que és llegenda….

Els Electric Black van acaba la gira espanyola a Conques el passat dia 19 de març. Tot un detall. Gràcies al públic que va encaixar amb els músics, i els músics que ho van donar tot. Fins i tot en Matt Butler, que sense bateria es va animar a fer uns «claps» per acompanyar a la seva banda. Ens han promès que la propera gira, faran un foradet per venir a Cal Jou. Esperem la visita ! ! !

electric black

Aquest va ser confirmat fa molt poquet. El dissabte 12 de Març, vermutet en la terrasseta de Cal Jou. El nostre col·laborador Javi Drums va portar a terme una DJ session. Alguns de vosaltres ja el coneixeu.

Tot cau en 19….el dia 19 de Febrer a les 18:30h en el Celler de Cal Jou, vam tenir en un íntim directe al maresmenc Isaac Fernández. Va Presenta el seu disc «PENSAMIENTOS ANTES DEL BIG BANG». Disc que es va originar durant la pandemia. Així que podem dir que la pandemia també ens ha deixat coses bones i boniques.

concert Isaac Fernández a Cal Jou

I com sempre….. aqui teniu un tastet del que ofereix Isaac.

Doncs vermutillu el proper diumenge 23 de Gener? Al més pur estil Cal Jou? Vam gaudir de l’actuació en directe del duet provinent de la Pobla: FAR OUT. L’actuació es va fer a la terrasseta de

Cal Jou a les 12:00h.

Per qui no les coneixeu…. aquí us deixem us tastet del que fan….

Voleu un espai singular on fer la vostra presentació? Contacteu-nos i en parlem.