Concerts i Activitats.

Propers concerts Cal Jou de Conques, a 15 kms de Tremp. Cal Jou per les següents setmanes. Les activitats es poden dur terme en la terrassa exterior o en el celler. Tot depén de l’event, hora, meteorologia…..

Els events dins la caixa en color VERD són activitats que encara no s’han fet.

Els de color VERMELL ja s’han dut a terme.

(i si voleu xafadejar concerts que s’han fet a Cal Jou, aquí podeu veure qui ens ha visitat any anteriors)

El proper event.

SUSPÈS PER FORÇA MAJOR. PENDENT DE NOVA PROGRAMACIÓ.

El passat divendres 9 de Desembre a les 19h, en ple aqüeducte, ens va visitar la banda Sueca Children of the Sün, en format acústic. Inspirats per Janis Joplin, Rival Sons i l’esperit amarós lliure del llegendari Festival de Woodstock de 1969, Children of the Sün encarnen tant els costats despreocupats com reflexius de la música rock clàssica.

El dia 16 Octubre, a les 13h vam fer un vermut amb Queralt Albinyana Trio. Maravellòs trio de Blues. Per una banda la tremenda veu femenina, per una altra la guitarra de Martin J. Merino i per la tercera, la de Tota a l’armónica (poder el recordeu, ja que va acompanyar a Willie Buck en la seva visita a Cal Jou). Espectacle i músics de primera al Pallars Jussà.

Primer concert de tardor: Furbaby & the tight spaces. Banda de CHICAGO, USA. No van defraudar. Ho van donar tot. Finalment en la terrasseta de Cal Jou. Si voleu saber més d’aquesta banda, clicant aquí trobareu més informació del que ofereixen i alguns videos de les seves cançons.

Traca final amb ballaruca pur estil Furbaby……..

L’Estiu s’està acabant….. però abans farem la despedida del mes d’Agost amb un tremendo grup de rock. El proper 3 de Setembre a les 20h. Cuidado amb ells ! ! ! Banda del Nord Oest d’Anglaterra formada al 2006. Us recomano llegir QUI SÓN. Aprofitant la seva gira espanyola abans de tornar al seu UK, ens visiten a Cal Jou.

I aquest dissabteeeeee dia 20 d’Agost…. Lady Blue DJ. Rockera convençuda. Fidel a la música de David Bowie ens farà la seva alquimia musical particular. De 19h fins……

Continuem amb l’estiu i les tardes a la fresca ! ! ! El proper dijous dia 18 d’Agost, tindrem al nostre amic i col·laborador DJ Javi Drums. La sessió la començarà a les 20 hores i fins a les 23……

Doncs sabeu què? Que Cal Jou està de celebració. Primer Aniversari. I per celebrar-ho tindrem en directe a Torí Sparks. Per celebrar-ho, Tori Sparks torna a casa, com el torró per Nadal! Amb la mateixa il·lusió que la vàrem programar per primera vegada, us animem a celebrar amb nosaltres aquest primer any d’aventures i desventures post pandèmiques. Dijous 11 Agost Apertura i cocktail de benvinguda 20:00hrs Concert al Celler 21:00 hrs Entrada 12€ amb una consumició. Gràcies per un any tant intens!

Aquest proper dijous 28 de Juliol, tindrem als divertits i potents ROLLING BEAT MACHINE. A les 20h. Al celler de Cal Jou. Tot i que no hi ha preu per l’entrada, no vol dir que els músics toquin gratuïtament. Farem taquilla inversa. Qué vol dir això de taquilla inversa? Veus i gaudeixes l’actuació. Els músics porten els seus instruments, el seu temps el seu esperit. A la sortida hi haurà una caixa de cartró a on deixes els diners que creus ha valgut aquella actuació. Els músics no demanen almoina, així que estaria bé que es puguin treure un jornal. Fes i fem que la cultura al pallars tingui vida. Esperem que gaudeixis del concert.

Deu ni do com s’ho van fer els King Sapo. Tot i que va asistir molt poqueta gent ens van regalar un concert d’escandol. Tot un detall que paressin a Conques i toquessin a Cal Jou.

La proposta: perrocker. Rocker fins a les entranyes. Com es defineix ell mateix a la seva pàgina web: cantautor excéntrico y polivalente con unos directos espectaculares. Tot un showman. El dissabte 16 de Julio a les 19h. ! ! ! Reserva el teu espai.

el tastet:

Donarem la benvinguda de l’estiu a la Portuguesa. Tindrem als Peter Storm & The Blues Society En el any 2020 va ser escollida com a millor banda de Blues a Portugal. ¡ ¡ ¡Vaya… que hay nivel ! ! ! el concert serà el proper dia 24 de Juny a les 20h. Entrada amb consumició 15€. Com sempre…. reconemen reservar lloc. Salut !

I pel proper dia 1 de Maig, el nostre col·laborador Javi Drums, va protagonitzar una nova sessió durant el vermutet. De 13h a 14h.

En directe Sweet Needles. El dissabte dia 30 d’ Abril en el Celler de Cal Jou. vam poder veure, escoltar i sentir a aquesta banda de hard rock de Paris. Com es defineixen ells: – l’escenari en el nostre hàbitat natural, amb un poderòs i honest directe. I així va ser.

Pel dia 17 d’Abril vam fer un vermutet molt original. Acompanyats de Boopy’s Love. Una original banda formada per una parella de grans i petits. Grans per que el Manolo Germán tocarà l’enorme contrabaix i la Maribel el petit ukelele. Una bona festa de rockabilly, bolero, country, blues i swing.

El passat dia 16 d’Abril a les 19:30h, desde Suecia, vam tindre el plaer de poder veure i escoltar a The Riven. Banda amb una veu femenina i vigorosa que no va deixar indiferent al public. Tothom va conectar amb la banda, i la banda amb el públic. Una passada haver fet el concert en el Bar de l’associació cultural de Conques. Van fer un Sold Out.

Aprofitant que va ser Setmana Santa, sessió de tardeo musical en la terrasseta de Cal Jou. Dijous dia 14 a les 19h. Aquest cop: Rolling Beat Machine. Uns holandessos divertits amb tot un arsenal de bones idees, bons instruments i bona música.

No sabem si molts bluesmen han visitat el Pallars. El que si sabem, és que ha estat el primer bluesman que ha visitat Cal Jou.

El passat dia 2 d’Abril, ens va visitar Willie Buck, americà nascut a Houston, Mississipi. Va emigrar a Chicago a on es va forjar com a bluesman en el legendari Maxwell Street Market i diversos clubs de la ciutat. En el 2004 va entrar a formar part del «Blues Hall of Fame«. Vaja, que és llegenda….

Els Electric Black van acaba la gira espanyola a Conques el passat dia 19 de març. Tot un detall. Gràcies al públic que va encaixar amb els músics, i els músics que ho van donar tot. Fins i tot en Matt Butler, que sense bateria es va animar a fer uns «claps» per acompanyar a la seva banda. Ens han promès que la propera gira, faran un foradet per venir a Cal Jou. Esperem la visita ! ! !

electric black

Aquest va ser confirmat fa molt poquet. El dissabte 12 de Març, vermutet en la terrasseta de Cal Jou. El nostre col·laborador Javi Drums va portar a terme una DJ session. Alguns de vosaltres ja el coneixeu.

Tot cau en 19….el dia 19 de Febrer a les 18:30h en el Celler de Cal Jou, vam tenir en un íntim directe al maresmenc Isaac Fernández. Va Presenta el seu disc «PENSAMIENTOS ANTES DEL BIG BANG». Disc que es va originar durant la pandemia. Així que podem dir que la pandemia també ens ha deixat coses bones i boniques.

concert Isaac Fernández a Cal Jou

I com sempre….. aqui teniu un tastet del que ofereix Isaac.

Doncs vermutillu el proper diumenge 23 de Gener? Al més pur estil Cal Jou? Vam gaudir de l’actuació en directe del duet provinent de la Pobla: FAR OUT. L’actuació es va fer a la terrasseta de

Cal Jou a les 12:00h.

Per qui no les coneixeu…. aquí us deixem us tastet del que fan….

Voleu un espai singular on fer la vostra presentació? Contacteu-nos i en parlem.